YHTEYS-
TIEDOT

Lounas 7-11.12.2020

ERIKOISVIIKOT

PÄÄRUOKA LAUTASANNOKSENA

SALAATTIBUFFET, PIZZA

JÄLKIRUOKA

 

Maanantai 7.12.

Lihapullia rosmariinikastikkeessa paahdettua perunaa, puolukkaa ja yrttiporkkanoita G,

Kermainen rapu-sahramipasta L

Falafelpihvejä, vegaaninen basilikamajoneesi, paahdettua perunaa ja yrttiporkkanaa G, M, VEGAN

Buffet:

Salaattipöytä

Peltipizza: Kinkku & aurajuusto & ananas L

Mustikkarahka G, L

 

Tiistai 8.12.

Keilalahden rosvopaistia perunamuhennosta, puolukkaa G, L

Mac & cheese with chicken L

Tofu-kasvis-garam masala ja helmicouscous M, VEGAN

Buffet:

Salaattipöytä

Peltipizza: Margherita L

Suklaa-piparimousse L

 

Keskiviikko 9.12.

Grillattua kananrintaa punaviinikastikkeella ja lämmintä perunasalaattia G, M

Miilunpolttajan pasta palvikinkusta L

Vöneriä ja kasviksia ”Asian style”, basmatiriisiä G, M, VEGAN

Buffet:

Salaattipöytä

Peltipizza: Kylmäsavulohi & punasipuli & fenkoli L

Omenapiirakkaa ja vaniljavaahtoa L

 

Torstai 10.12.

Paahdettua lohta ja tzatsikia, vihreä kasvisriisiä G, L

Maalais-härkäbolognaIse ja juustoraastetta L

Härkis-kasvispataa linsseillä & vihreää kasvisriisiä G, M, VEGAN

Buffet:

Salaattipöytä

Peltipizza: Salami & tomaatti & paprika L

Keilalahden pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L

 

Perjantai 11.12.

”Tonkatsu” porsaasta ja inkivääri-chilidressing, basmatia ja aasilainen kaalisalaatti M

Kermainen kananpoika-metsäsienipasta L

Tofu-kasvisnuudeliwokkia ja inkivääri-chilidressinkiä M, VEGAN

Buffet:

Salaattipöytä

Peltipizza: ”Eat your greens” L

Kaakao-pannacotta ja marahilloketta L

Copyright © 2021 Vadelma Catering