YHTEYS-
TIEDOT

15.3-19.3

Take away lounas 10.30-13.30

Lounaaseen kuuluu:

Keilalahden Salaatti Bowl & aamulla leivottua leipää

Päivän makea jälkiruoka

Kahvi & tee

Lounas valintasi mukaan listalta

 

Maanantai 15.3

Mausteinen kana korma & yrttijogurttikastike, basmatiriisi G, L

Pestolla maustettu pekoni-parsakaalipasta L sis. pähkinää

Portobello-tofu caponata ja basmatiriisi, rucolaa G, M, VEGAN

 

Aprikoosi-inkivääri smoothie G, L

 

Tiistai 16.3

Mureaa ylikypsää possun paistia & viherpippurikastiketta, juuressärä G, L

Rapea kana-nuudeliwok ja paahdettuja maapähkinöitä M

Grillattu vuohenjuusto-pomodoro munakoisopasta VL

 

Marjoja ja vaniljakermaa ja keksiä L

 

Keskiviikko 17.3

Keilalahden pannupihvit & timjamikastiketta, juustoperunaa ja maustekurkkua G, L

Savulohta & fenkolia & appelsiini-sahramikastikkeessa ja pastaa L

Italialainen kasvis-härkisvuoka ja rucolasalaattia G, M, VEGAN

 

Mustikka-valkosuklaavaahto G, L

 

Torstai 18.3

Rapeaa turskaa, kevätsipuli-ranchkastike ja lämmin perunasalaatti L

Mausteinen nauta pasticcio L

Kasvispihvejä kevätsipuli-ranchkastiketta, lämmin perunasalaatti G, L

 

Persikka-banaanirahka G, L

 

Perjantai 19.3

Spicy chili con carne, jogurttikastiketta, pitaleipää ja riisiä L, ilman pitaa G

Kermainen kananpoika-herkkusienipasta L

Marokkolainen Tofu-kasvis taginea ja sumakki marinoitu punasipuli salaatti G, M, VEGAN

 

Kaakaovanukas ”Jacky” G, L

 

 

 

 

 

Take away Lunch 10.30-13.30

Lunch include:

Keilalahti Salad bowl & homemade bread

Main course from the list

Coffee & tee

Dessert

 

Monday 15.3

Spicy chicken korma, herb yoghurt dressing, basmatirice G, L

Smoky bacon & broccoli pasta with pesto L, incl. nuts

Portobello mushroom tofu caponata and basmati rice & rucola G, M, VEGAN

 

Apricot ginger smoothie G, L

 

Tuesday 16.3

Very tender pork neck in green pepper sauce, roasted root veggies G, L

Crispy chicken noodle wok M

Grilled chevre & pomodoro eggplant pasta VL

 

Berries & vanilla cream and cookies L

 

Wednesday 17.3

Keilalahti beef patties & thyme sauce, cheese potatoes and pickled cucumbers G, L

Smoked salmon & fennel & orange saffron sauce and pasta L

Italian style vegetable & härkis casserole G, M, VEGAN

 

Blueberry white chocolate mousse G, L

 

Thursday 18.3

Crispy cod, spring onion ranch sauce and warm potato salad L

Spicy beef pasticcio L

Vegetable patties, , spring onion ranch sauce, warm potato salad G, L

 

Peach banana quark G, L

 

Friday 19.3

Spicy chili con carne, yoghurt sauce, pita bread and rice L, without pita G

Creamy chicken & mushroom pasta L

Maroco style tofu vegetable tagine, sumac marinated red onion salad

 

Chocolate pudding “ Jacky”

Copyright © 2021 Vadelma Catering