YHTEYS-
TIEDOT

8.2.-12.2

Maanantai 8.2.

Runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Lihapullia viherpippurikastikkeessa G, L ja pinaatti-perunamuusia G, L

Grillikananrintaa & kirsikkatomaattia, fetajuustoa, parsakaalia ja pastaa L

Gratinoitu vuohenjuusto-punajuurikiusaus G, VL

Karamellisoitua Lanttua ja palsternakkaa G, M, VEGAN

Peltipizza: Kinkku & punasipuli & jalapeno L

Mangolassi G, L

 

Tiistai 9.2.

Runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Jogurttimarinoitua kananpoikaa kookos-currykastikkeessa G, L & basmatiriisiä G, M, VEGAN

Kylmäsavulohi-rapu tagliatelle L

Vegaaninen kasvistagine sis. pähkinää & korianterijogurtti G, M, VEGAN

Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN

Peltipizza: Salami & herkkusieni L

Omenaa & marjoja ja manteli granolaa & vaniljakastiketta L

 

Keskiviikko 10.2.

Runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Karjalanpaisti 2.0 G, M, puolukkaa ja krossattua perunaa G, L

Makkaraa ja ylikypsää porsasta ”currywurst”kastikkeessa G, M

Tofua & kasviksia miso-soijakastikkeessa G, M, VEGAN & basmatiriisiä G, M, VEGAN

Rakuunaporkkanaa G, M, VEGAN

Peltipizza: Margherita & pinaatti L

Suklaavanukas ”Jacky” G, L

 

Torstai 11.2.

Runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Teriyaki-glaseerattua lohta G, M, inkiväärijogurttia G, L

Mac & cheese with country style beef L

Härkis-parsakaali-papupasta M, VEGAN

Parsakaalia, vihreitä papuja ja porkkanaa & sesam-vinegrettiä G, M, VEGAN

Peltipizza: Salami & mozzarella L

Keilalahden ruskeavoi pannukakku, hilloa ja kermavaahtoa L

 

Perjantai 12.2.

Runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Keilalahti style Härän sipuli-pannupihvi G, M & parmesan-frittiperunaa G, L

Sticky kananpoika-kasviswok M

Vegaaninen kasvislasagne M, VEGAN

Paahdettuja sesongin kasviksia G, M, VEGAN

Peltipizza: Taco kana & paprika & sipuli L

Ystävänpäivän Rakkauden kääretorttu L

 

 

 

Monday 8.2.

Fresh salad table & homemade bread

Meatballs in green pepper sauce G, L and spinach potato mash G, L

Grilled chicken & cherry tomatoes, feta cheese, broccoli and pasta L

Gratinated chevre beetroot casserole G, VL

Caramelized turnip and parsnip G, M, VEGAN

PIZZA:  Ham & red onion & jalapeno L

Mangolassi G, L

 

Tuesday 9.2.

Fresh salad table & homemade bread

Yoghurt marinated chicken in coconut curry sauce G, L & basmati rice G, M, VEGAN

Cold smoked salmon & shrimp tagliatelle L

Vegan vegetable tagine G, M, VEGAN incl. nuts & coriander yoghurt G, M, VEGAN

Steamed vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Salami & mushroom L

Apples & berries and almond granola & vanilla sauce L

 

Wednesday 10.2.

Fresh salad table & homemade bread

Karelian stew (pork & beef) 2.0 G, M, lingonberries & mashed potatoes G, L

Sausages & over cooked pork in “curry wurst sauce” G, M

Tofu & veggies in miso soy sauce G, M, VEGAN & basmati rice G, M, VEGAN

Tarragon carrots G, M, VEGAN

PIZZA: Margerita & spinach L

Chocolate pudding “Jacky” G, L

 

Thursday 11.2.

Fresh salad table & homemade bread

Teriyaki salmon G, M, ginger yoghurt G, L

Mac & cheese with country style beef L

Härkis & broccoli & bean pasta M, VEGAN

Broccoli & green beans and carrots & sesame vinaigrette G, M, VEGAN

PIZZA: Salami & mozzarella L

Keilalahti pancake, jam  & cream L

 

Friday 12.2.

Fresh salad table & homemade bread

Keilalahti style onion beef patties G, M & parmesan potatoes G, L

Sticky chicken vegetable wok M

Vegan vegetable lasagne M, VEGAN

Roasted season veggies G, M, VEGAN

PIZZA: Taco chicken & paprika & onion L

Valentine’s day jelly roll L

Copyright © 2021 Vadelma Catering