YHTEYS-
TIEDOT

22.2-26.2

Maanantai 22.2

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Karitsa-härkälihapullia tummassa salviakastikkeessa M, perunapyrettä G, L

Kananpoikaa & aurinkotomaattia & zucchinia & pomodoropastaa M

Tofua, paksoita, paprikaa Tom Yam-kookoskastikkeessa, basmatiriisiä G, M, VEGAN

Paahdettuja juureksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Tuna & paprika & tomato L

Mango-aprikoosirahka G, L

 

Tiistai 23.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

”Butter Chicken” kananpaistia currytomaattikastikkeessa G, L &, basmatiriisiä G, M, VEGAN

Kalkkunapasta ”Alfredo” L

Kukkakaali-kikhernekorma soijajogurtilla G, M, VEGAN

Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Maalais-chorizo-herkkusieni L

Valkosuklaa-omenamousse G, L

 

Keskiviikko 24.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Ylikypsää härän kylkeä ”Chipotle” G, M & Mexican riisiä G, M, VEGAN

Sitruunaruoho-inkivääri-kookos-kana-nuudeliwok M

Uunifetapasta à la Keilalahti VL

Savupaprikalla maustettuja paahdettuja eriväri porkkanoita G, M, VEGAN

Lankkupizza: Salami & zucchini & chili L

Mustikka-mantelipiirakka & vaniljakastike L

 

Torstai 25.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Metsästäjän kananrintaa G, L & krossiperunaa G, L

Savumuikku-kylmäsavulohikiusaus & pinaatti G, L

Vegaaninen nyhtökaura-Portobello pata G, M, VEGAN

Rosmariinilla maustettuja sesongin juureksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Palvikinkku-parmesaani & sipuli L

Keilalahden piimäpannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L

 

Perjantai 26.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Rapea porsaanleike M & sitruuna-kaprisvoi, sitruunalohkoja G, L & lämmin perunasalaatti G, M, VEGAN

Kermainen kokojyväsinappi-savuporo-parsakaalipasta L

Kasvispihvit & marinoituja vihreitä papuja G, VL, kurkkujogurttia G, L

Höyrytettyjä kaaleja G, M, VEGAN

Lankkupizza: Grillattu Välimeren kasvis & feta L

Maitosuklaavanukas G, VL

 

 

Monday 22.2.

Fresh salad bar & homemade bread

Lamb & beef meatballs in dark sage sauce M, potato mash G, L

Chicken & sundried tomatoes & zucchinis & pomodo pasta M

Tofu & paksoi, paprika in tom yam coconut sauce & basmati rice G, M, VEGAN

Roasted root vegetables G, M, VEGAN

Pizza: Tuna & paprika & tomato L

Mango & apricot quark G, L

 

Tuesday 23.2.

Fresh salad bar & homemade bread

Indian butter chicken G, L & basmati rice G, M, VEGAN

Turkey pasta “Alfredo” L

Cauliflower chickpea korma with soy yoghurt G, M, VEGAN

Steamed vegetables G, M, VEGAN

PIZZA. Country style chorizo & mushroom L

White chocolate & apple mousse G, L

 

Wednesday 24.2.

Fresh salad bar & homemade bread

Very tender beef belly “Chipotle” G, M & Mexican rice G, M, VEGAN

Lemon grass & ginger chicken & vegetable noodle wok M

Oven feta pasta à la Keilalahti VL

Smoky paprika seasoned & roasted carrots G, M, VEGAN

PIZZA: Salami & zucchini & chili L

Blueberry & almond pie & vanilla sauce L

 

Thursday 25.2.

Fresh salad bar & homemade bread

Roasted chicken in creamy mushroom sauce G, L & mashed potatoes G, L

Smoky vendace & salmon casserole & spinach G, L

Vegan pulled oat & portobello stew G, M, VEGAN

Rosemary seasoned season root vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Ham & parmesan & onion L

Keilalahti style sour milk pancake, jam & cream L

 

Friday 26.2.

Fresh salad bar & homemade bread

Crispy pork schnitzel M & lemon capers butter G, L, lemon wedges, warm potato salad G, M, VEGAN

Creamy Dijon mustard smoky reindeer & broccoli pasta L

Vegetable patties & marinated green beans G, VL, cucumber yoghurt G, L

Steamed cabbages G, M, VEGAN

PIZZA: Grilled Mediterranean veggies & feta

Milk chocolate pudding G, VL

Copyright © 2021 Vadelma Catering