YHTEYS-
TIEDOT

15.2-19.2

Maanantai 15.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Sweet & hot kananpoikaa & kasviksia G, M, maissi-papu-basmatiriisiä G, M, VEGAN

Pestolla maustettu kermainen pekoni-parsakaalipasta L sis. pähkinää

Myskikurpitsa-tofucurry G, M, VEGAN

Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Kinkku-ananas & aurajuusto L

Mansikka-mintturahka G, L

 

Tiistai 16.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Mallas-pekonipullat & kermakastiketta L, perunapyrettä G, L

Saaristolainen lohilaatikko G, L

Pohjois-afrikkalainen kikherne-kasvis-kvinoa vuoka G, M, VEGAN sis. pähkinää

Paahdettua punajuurta, ruusukaalia ja lanttua G, M, VEGAN

Lankkupizza: Salami-mozzarella L

Laskiaispulla L

 

Keskiviikko 17.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Thai-lohipihvit G, M, inkiväärimajoneesi G, M, basmatiriisi G, M, VEGAN

Maalaisbolognaise VL

Soija-kasvis-”Shepards pie” G, L

Seesami-kasviksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Kananpoika & persikka & paprika & chili L

Suklaamoussea ja keksiä L

 

Torstai 18.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

“Kukkoa viinissä” G, M ja persiljaperunaa G, M, VEGAN

Voissa paistetut rukiiset silakkapihvit L & tartarkastike G, M

Vöner-linssitäytteiset kesäkurpitsat L

Sesongin uunijuurekset G, M, VEGAN

Lankkupizza: Grillattu välimerenkasvis L

Keilalahden pannukakkua, hilloa, kermavaahtoa L

 

Perjantai 19.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Hot & spicy kebab tomaattikastikkeessa G, M & jogurttikastiketta G, L, paprikariisiä G, M, VEGAN

Satay kana-kasviswok M sis. maapähkinää

Rapeat falafelpihvit & grillikasviksia G, M, VEGAN

Höyrytettyjä erivärisiä yrttiporkkanoita G, M, VEGAN

Lankkupizza: Chevre & kasvis L

Suklaajäätelöä ja lisukkeita G, L

 

Monday 15.2.

Fresh salad bar and homemade bread

Sweet & hot chicken and veggies G, M, corn & bean rice G, M, VEGAN

Creamy pesto pasta with bacon and broccoli l incl. nuts

Pumpkin & tofu curry G, M, VEGAN

Steamed vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: ham & pineapple and blue cheese L

Strawberry & mint quark G, L

 

Tuesday 16.2.

Fresh salad bar and homemade bread

Malt & bacon meatballs in cream sauce L, potato mash G, L

Archipelago style Salmon casserole G, L

North African chickpea & veggie & quinoa casserole G, M, VEGAN incl. nuts

Roasted beetroot, brussels sprouts and turnips G, M, VEGAN

PIZZA: Salami & mozzarella L

Traditional Finnish Cream & jam bun “laskiaispulla”

 

Wednesday 17.2.

Fresh salad bar and homemade bread

Thai style salmon patties G, M, ginger mayo G, M, basmati rice G, M, VEGAN

Country style bolognaise pasta VL

Soy & veggies “Shepards pie”

Sesam vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Chicken & peach & paprika & chili L

Chocolate mousse & cookies L

 

Thursday 18.2.

Fresh salad bar and homemade bread

Chicken in red wine sauce with mushrooms and onions G, M, parsley potatoes G, M, VEGAN

Rye Baltic herring patties L & tartar sauce G, M

Vöner & lentils filled zucchinis  L

Season root vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Grilled Mediterranean veggies L

Pancake, jam & cream à la Keilalahti L

 

Friday 19.2.

Fresh salad bar and homemade bread

Hot & spicy kebab in tomato sauce G, M & yoghurt sauce G, L, paprika rice G, M, VEGAN

Satay chicken veggie wok M incl. peanuts

Crispy falafel patties & grilled veggies G, M, VEGAN

Steamed colorful herb carrots G, M, VEGAN

PIZZA: Chevre & veggies L

Chocolate ice-cream with toppings G, L

 

Copyright © 2021 Vadelma Catering