YHTEYS-
TIEDOT

11.1-15.1

Maanantai 11.1

Lihapullia pomodoro & mozzarella & basilika G, L & Yrteillä höysetty porkkana-couscous M, VEGAN

Kananpoikaa & kesäkurpitsaa, herneitä & pesto genovesepastaa L, sis. pähkinää

Punajuuri-halloumipihvejä G, L & currydressing G, M, persiljaperunaa G, M, VEGAN

Kevyesti höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Salami-pepperonichili L

Sekamarja smoothie G, L

 

Tiistai 12.1

Rapea leike kananpojasta G, M, maustevoi G, L ja lämmintä perunasalaattia G, M

Kinkku-metsäsienipasta L

Punajuuri-vuohenjuustokiusaus G, L

Paahdettuja juureksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Feta & tomaatti & oliivi VL

”Pätkis”suklaamousse L

 

Keskiviikko 13.1

Cajun paahdettua porsaankylkeä G, M ja kasvis-jambalaya G, M, VEGAN

Sitruuna-savulohitagliatelle L

Tofu-yellowcurry grillatulla kukkakaalilla ja kikherneillä G, M, VEGAN

Rakuuna paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa G, M, VEGAN

Lankkupizza: Chicken Havaiji L

Mango-kookospannacotta ja marinoitua ananasta G, M

 

Torstai 14.1

Satay kananrintaa G, M sis. pähkinää ja maissi-korianteririisiä G, M, VEGAN

Mausteinen härkä-kasvis-nuudeliwok M

Pintasavustettua munakoisoa, lämmintä paprikasalsaa G, M, VEGAN

Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN

Lankkupizza: Kinkku & punasipuli & paprika L

Keilalahden herkullinen pannukakku, hilloa ja kermavaahtoa L

 

Perjantai 15.1

Asian style Karamellipossu G, M, chilimajoneesia G, M ja basmatiriisiä G, M, VEGAN

Belmannin pyttipannu G, L

Kaurakerma soija-herkkusienipasta M, VEGAN

Rosmariini paahdettua punajuurta ja porkkanaa G, M, VEGAN

Lankkupizza:”Country style beef”

“Mixed Donuts” L

 

 

 

 

 

 

 

Monday 11.1

Meatballs “pomodoro” & mozzarella & basil G, L & herb seasoned carrot couscous M, VEGAN

Chicken & zucchini and peas & pesto Genovese pasta L incl. nuts

Beetroot halloumi patties G, L & curry dressing G, M, parsley potatoes G, M, VEGAN

Lightly steamed vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Salami & pepperoni chili L

Mixed berry smoothie G, L

 

Tuesday 12.1

Crispy chicken escalope G, M, spice butter G, L and warm potato salad G, M

Ham & mushroom pasta L

Beetroot chevre casserole G, L

Roasted root vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Feta & tomato & olives VL

Mint chocolate mousse L

 

Wednesday 13.1

Cajun roasted pork belly G, M and veggie jambalaya G, M, VEGAN

Lemon seasoned smoked salmon tagliatelle pasta L

Tofu yellow curry with cauliflower and kik peas G, M, VEGAN

Tarragon roasted carrots and parsnip G, M, VEGAN

PIZZA: Chicken Havaiji L

Mango coconut pannacotta and marinated pineapple G, M

 

Thursday 14.1

Satay chicken G, M incl. nuts, corn & coriander rice G, M, VEGAN

Spicy beef & veggies noodle wok M

Lightly smoked eggplant and warm paprika salsa G, M, VEGAN

Steamed vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Ham & red onion & paprika L

Pancake, jam and cream L

 

Friday 15.1

Asian style Caramel pork G, M and chili mayo G, M, basmati rice G, M, VEGAN

Creamy meat & potato hash G, L

Oat cream soy mushroom pasta M, VEGAN

Rosemary roasted beetroot and carrots G, M, VEGAN

PIZZA: “Country style beef”

“Mixed Donuts” L

Copyright © 2021 Vadelma Catering