YHTEYS-
TIEDOT

1.2-5.2

Maanantai 1.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Kananpoikaa kieviläisittäin L, basilika majoneesia G, M ja siemen-riisiä G, M, VEGAN

Miilunpolttajan kinkku-sipulipasta L

Falafelpihvejä ja grillattuja kasviksia G, M, VEGAN & sesam-soijadressing G, M, VEGAN

Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN

Peltipizza: marinoitu kananpoika & punasipuli L

Punaherukka jogurtti G, L

 

Tiistai 2.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Keilalahti rosvopaisti, puolukkaa G, L, Ruskea voi-perunapyrettä G, L, maustekurkkua G, M, VEGAN

Ruis pöllytettyjä paistettuja muikkuja L, kevätsipuli-kermaviiliä G, L

Ratatouille-kikhernepataa & minttujogurttia G, M, VEGAN

Paahdettuja juurekkaita G, M, VEGAN

Peltipizza: Salami-paprika L

Keksit & donitsit L

 

Keskiviikko 3.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Yön yli haudutettua porsaanposkea, kasviksia ”Asian style” G, M, basmatiriisiä G, M, VEGAN

Kermainen viherpippurikanapasta L

Keilalahden pinaattilettuja, puolukkaa L

Paahdettu palsternakkaa ja porkkanaa G, M, VEGAN

Peltipizza: Feta & herkkusieni & zucchini VL

Mustikka-vispipuuro M, VEGAN

 

Torstai 4.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Pariloitua kananrintaa & tomaatti-fetakastiketta G, L, mausteinen papu-riisi G, M, VEGAN

Kermainen lohikeitto G, L

Halloumi-grillikasvispastaa ja vihreää pestoa L sis. pähkinää

Yrttiöljyssä pyöritettyjä höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN

Peltipizza: Pulled pork & paprika & jalapeno L

Keilalahden pannukakkua, hilloa, kermavaahtoa L

 

Perjantai 5.2.

Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää

Rapea porsaanleike M ”bearnaise” G, L, juustoperunaa G, L

Kookos-kana-kasviswok M sis. pähkinää

Vöner red curry ja kasviksilla & basmatiriisiä G, M, VEGAN

Paahdettuja sesongin juureksia G, M, VEGAN

Peltipizza: kana & kirsikkatomaatti & baby pinaatti L

Runebergin torttu G, L

 

 

Monday 1.2.

Fresh salad table & homemade bread

Chicken Kiev L, basil mayo G, M and roasted seeds rice G, M, VEGAN

Creamy ham & onion pasta L

Falafel patties and grilled veggies G, M, VEGAN & sesame soy dressing G, M, VEGAN

Steamed vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Marinated chicken & red onion L

Red currant yoghurt G, L

 

Tuesday 2.2.

Fresh salad table & homemade bread

Creamy beef stew with root veggies G, L, brown butter potato mash G, L pickled cucumbers G, M, VEGAN

Rye vendace L, spring onion sour milk sauce G, L

Ratatouille kick pea stew & mint yoghurt G, M, VEGAN

Roasted root vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Salami & paprika L

Cookies & donuts L

 

Wednesday 3.2.

Fresh salad table & homemade bread

Very tender pork cheek & veggies “Asian style” G, M, basmati rice G, M, VEGAN

Creamy green pepper chicken pasta L

Keilalahti style spinach small pan cakes & lingonberries L

Roasted parsnip and carrots G, M, VEGAN

PIZZA: Feta & mushroom & zucchini VL

Blueberry whipped porridge M, VEGAN

 

Thursday 4.2

Fresh salad table & homemade bread

Grilled chicken in tomato & feta sauce G, L, & spicy bean rice G, M, VEGAN

Creamy salmon soup G, L

Halloumi & grilled veggies & green pesto & pasta L incl. nuts

Steamed veggies and herb oil G, M, VEGAN

PIZZA: Pulled pork & paprika & jalapeno L

Keilalahti pan cake, jam, cream L

 

Friday 5.2.

Fresh salad table & homemade bread

Crispy pork escalope M “ bearnaise”, cheese potatoes G, L

Coconut chicken veggie noodle wok M incl. nuts

Vöner red curry & veggies and basmati rice G, M, VEGAN

Roasted root vegetables G, M, VEGAN

PIZZA: Chicken & cherry tomatoes & baby spinach L

Runeberg tart G, L

Copyright © 2021 Vadelma Catering