YHTEYS-
TIEDOT

Juhlatilat Helsinki

Vuokraa upeat juhlatilat meren rannalta! Suuri terassi kutsuu kesän juhliin. Sisätilat muuntautuvat juuri sinun tarpeisiisi.

Ravintola Keilalahti – valoisat ja modernit juhlatilat Helsingissä

Ravintola Keilalahti sijaitsee merellisissä maisemissa ja tarjoaa upean juhlatilan Keilaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Valoisa tila on moderni ja muuntautuu kaikkiin tarpeisiin. Talvijuhlien tiimellyksessä pääset myös nauttimaan sinisestä hetkestä upeissa aulatiloissamme.

Upea juhlatila Helsingissä

Perhejuhlat tai yritystilaisuudet

Ravintola Keilalahden valoisa juhlatila merimaisemissa luo puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Järjestä avullamme ikimuistoiset perhejuhlat tai yritystilaisuudet juuri sellaisella kattauksella, lisäpalveluilla ja somistuksella kuin haluat! Kesäkaudella pääset nauttimaan myös suuresta aurinkoterassista.

Bloggari Iira Lantela järjesti häänsä Ravintola Keilalahdessa.  Iiran kokemuksista voit lukea hänen blogissaan Jotain Keltaista – Häidemme ruoka »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ravintola Keilaniemi 3D-esittely

Nauti juhlapäivästä huolettomasti

Voimme myös säästää sinut organisoinnilta ja tiskaamiselta tuomalla kotona järjestettäviin perhejuhliinne kaiken herkuista ja astioista tarjoiluhenkilökuntaan. Päivän päätteeksi siivoamme jälkemme, ja viemme tiskit ja roskat mennessämme. Sinä voit vain nauttia juhlapäivästä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Catering toiveidesi mukaan

Olemme täyden palvelun tapahtumajärjestäjä, joka tarjoaa upean juhlatilan Espoossa, mutta sen lisäksi myös juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöidyt catering-palvelut. Valmistamme kaiken suolaisista ja makeista leivonnaisista aina herkullisiin buffetpöytiin ja laadukkaisiin á la carte -annoksiin asti.

Erikoisuutenamme on aasialainen vivahde, jonka filippiiniläinen keittiömestarimme tarjoilee. Meiltä onnistuukin esimerkiksi herkullinen sushibuffet.

Tutustu menuihin

Kiinnostuitko?

Teemme sinulle tarjouksen

Haluatko järjestää ikimuistoisen tilaisuuden Helsingissä merellisissä ja hulppeissa maisemissa? Kiinnostaako lisäksi ammattitaitoinen pitopalvelu, joka loihtii menun juuri sinun toiveidesi mukaan?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva paketti!

Ota yhteyttä

Copyright © 2021 Curry Palace