YHTEYS-
TIEDOT

Häät Espoo

Vietä ikimuistoiset häät Keilaniemessä, merellisissä tunnelmissa. Meiltä hoituvat juhlatilojen lisäksi toiveidesi mukainen häämenu, ohjelma ja koristelu. Meillä on myös 100:n hengen aurinkoterassi!

Häät Espoo

Räätälöimme menun toiveidenne mukaan

Kuplivaa tunnelmaa, yhteisiä suosikkiherkkuja, se täydellinen hääkakku ja pikkusuolaista tanssin pyörteiden jälkeen – hääpäivä jättää mieliin uskomattoman monia makumuistoja. Me rakastamme hyvää ruokaa ja juhlien järjestämistä, joten jätä hääjärjestelyt meidän huoleksemme. Sinä ja rakkaasi voitte keskittyä nauttimaan täysillä tärkeästä päivästänne!

Hääherkkujamme ja kattauksiamme

Juhlatilat upeissa merimaisemissa

Järjestämme kauniit ja unohtumattomat häät juhlatiloissamme, jotka sijaitsevat kerrassaan upeissa maisemissa, meren rannalla. Moderni juhlatila kylpee valossa ja mukautuu kaikkiin tarpeisiin. Sisätiloihin mahtuu istumaan noin 140 henkilöä, ja hulppealla aurinkoterassillamme on tilaa noin sadalle hengelle.

Tutustu juhlatilaan

Tutustu referensseihimme

Romantiikkaa

Rustiikkia

Sinistä ja vaalenpunaista

Valkoista eleganssia

Kiinnostuitko?

Järjestä kanssamme häät Espoossa

Me olemme ammattilaisten joukko, joka tekee hääpäivästänne sujuvan, kauniin ja herkullisen! Järjestä häät upeissa juhlatiloissamme ja tilaa kauttamme juuri teille sopiva menu. Jos haluat järjestää häät Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla, kysy meiltä tarjousta menusta ja henkilökunnasta!

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopiva paketti!

myynti@vadelmacatering.fi

Copyright © 2021 Curry Palace