YHTEYS-
TIEDOT

Catering Vantaa

Vadelma Catering on täyden palvelun laadukas pitopalvelu. Tarjoamme suussasulavat menut, sujuvan tarjoilun, järjestelyt ja lisäksi upea juhlatila merellisellä terassilla.

Catering Vantaa – yrityksille ja kodin juhliin

Meiltä onnistuu joustava ja laadukas catering Vantaalla 15 vuoden kokemuksella. Kattavan kumppaniverkostomme avulla hoidamme niin isojen kuin pientenkin tapahtumien pitopalvelun tasokkaasti ja luotettavasti. Voimme organisoida tarvittaessa kaiken henkilökunnasta kalusteisiin ja samppanjalaseista esiintyjiin.

Meiltä voit vuokrata myös hulppeat juhlatilat meren rannalta!

Kuinka olemme onnistuneet? Bloggari Iira Lantela järjesti häänsä Ravintola Keilalahdessa.  Iiran kokemuksista voit lukea hänen blogissaan Jotain Keltaista – Häidemme ruoka.

Tutustu juhlatiloihimme Lue asiakaskokemuksia

Uusin blogikirjoitus: Aurinkoterassi ja juhlatilat Espoon Keilarannassa

Sisätilojen 140 henkilön istumapaikat ja aurinkoterassin noin 100 henkilön tilat ovat käytössäsi. Huomioimme tilasuunnittelussa vallitsevan tilanteen ja suosittelemme tarjoilua pöytiin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Kysy meiltä herkullista tarjousta

Vadelma Catering on täyden palvelun pitopalvelu Vantaalla. Valitse mieleinen tapahtumapaikka ja me toimitamme haluamasi tarjoilut, olipa kyseessä sitten häät, cocktailkutsut tai erähenkinen tiimipäivä luonnon helmassa. Menu suunnitellaan aina yhdessä, toivomustenne pohjalta. Meidän kauttamme saat tarvittaessa myös juhlakalusteet sekä -teltat!

Palvelemme sinua kaikissa yritystilaisuuksissa ja kodin juhlissa. Ota yhteyttä, niin mietitään, millainen kokonaisuus teidän tilaisuuteenne sopisi!

myynti@vadelmacatering.fi

Copyright © 2021 Curry Palace